Un gran pas endavant

La quarta versió de la aplicació de fotocasa.es per iPhone arriba amb grans canvis. Tot i aportar una nova fornada de novetats, possiblement destacaria com la més important el fet que és la primera vegada que s’ha redissenyat tota la interfície des de zero, per fer-la més centrada en el confort de l’usuari i en la facilitat d’us. Un canvi molt més profund del que sembla. En un mapa de navegació simplificat i optimitzat, ara l’usuari experimenta l’accés a cada funció, a cada eina, com un exercici molt més intuïtiu; cada botó està allà on s’espera que ha d’estar, sense sorpreses. Tot és més fàcil.

Per materialitzar aquest gran canvi, la gràfica també ha experimentat una profunda renovació. Un nou i atractiu menú inicial, elements de navegació més coloristes i de gran detall, graelles de resultat més agradables, una pàgina de detall neta i pràctica, un innovador sistema de visualització de fotos a pantalla completa, pantalles de tutorials i ajudes boniques i amenes. En resum, ara la aplicació a més de ser més pràctica i senzilla, és més maca i elegant.

D’altra banda, no podem oblidar la resta de novetats: Un nou sistema de recerca per text amb suport de text predictiu. Accés a l’última recerca efectuada. Poder visualitzar els immobles d’una zona en un mapa. Cercar immobles per característiques com ara calefacció, terrassa, traster, piscina… Buscar immobles al voltant de punts d’interès com ara escoles, estacions de transport públic, platges, parcs, monuments… Més informació dels immobles com ara l’antiguitat de la finca, taules de característiques, planta, estat, si és de particular o d’una immobiliària… Sincronització dels immobles i de les alertes desades amb la web de fotocasa.es

Si estàs buscant pis i vols anar més enllà fent-ho amb el teu iPhone o simplement vols provar una bona app, et convido a que te la descarreguis.

La app pertany a fotocasa mobile i ha estat dissenyada per fotocasa.es, el portal immobiliari líder. La marca fotocasa es propietat del grup Anuntis Segundamano España.Leave a Reply


four × = 28